Logo

Oruc tutanlar üçün faydalı şorba


Ramazanda formanızı qoruyun.Doyurucu və həzm sistemini yaxşı işlətməklə pəhriz yeməklərinin vazkeçilməzi olan yulaf şorbası.Hazırlanması asan və rahatdır.

Ərzaqlar:

1ədəd baş soğan,4 diş sarımsaq,

2 yemək qaşığı zeytun yağı,

2 qəhvə fincanı yulaf,1stəkan süd,5stəkan su,

Duz,qara istiot,1 armudu stəkan muskat.

Hazırlanması:

Əvvəlcə baş soğan yağlı tavada qovrulur.Sarımsaq əlavə edilir.Daha sonra ədviyyatlar və yulaf əlavə edilib qovrulur.Son olaraq süd və su əlavə edilərək qarışdırılıb bişirilir.Yulaf şorbanız hazırdır.

Nuş olsun.